De vrienden van de Shawano’s zijn een groep personen die betrokken zijn bij scouting Shawano’s Oegstgeest en ons een warm hart toedragen. Deze betrokkenen kunnen onze vriend worden om de band met de groep niet te verliezen maar zonder dat ze intensief met scouting bezig hoeven zijn.

Wilt u onze vriend worden? Vul dan het inschrijfformulier in.

 

Voordelen voor vrienden

Leuke activiteiten

Alle vrienden van de Shawano’s worden uitgenodigd voor onze informele activiteiten. Hierbij kan je denken aan onze boerenkoolmaaltijd, Nieuwjaarsborrel, ouderborrel(s), baravonden en bbq’s.

 

Betrokkenheid

Door middel van een vriendennieuwsbrief zullen de vrienden van de Shawano’s af en toe op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op de groep. Geen maandelijkse mail en geen spam, maar af en toe een berichtje met nieuwtjes.

 

Voordelen voor de Shawano’s

Financiële steun

De Shawano’s worden gesteund door uw financiële bijdrage. In een omgeving waarin subsidies afnemen en (financiële)zelfstandigheid steeds belangrijker worden kan uw steun van groot belang zijn.

 

(Im)materiële steun

Wij hopen ook af en toe een beroep te kunnen doen op de beschikbare connecties voor immateriële steun. Wij zouden onze vrienden dan kunnen vragen voor kluswerkzaamheden, juridische ondersteuning, advies, expertise, kennis, kunde en/of sturing.

 

Regelmatig zijn wij op zoek naar bruikbaar materiaal voor ons clubhuis en onze activiteiten of kampen. Wellicht heeft u nog wel een oud bankstel, een ongebruikte koelkast of resten bouwmateriaal liggen waar wij iets aan zouden hebben.

 

Voorwaarden

Er zijn een aantal verschillende vormen van lidmaatschap met ieder een eigen (minimale) bijdrage:

  • Shawano-vriend: € 25,- Jaarlijks
  • Shawano-vriend met partner: € 40,- Jaarlijks
  • Shawano-vriend voor het leven: € 750,- Eenmalig
  • Bedrijfslidmaatschap: Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij houden de inschrijvingen bij in onze administratie bij Scouting Nederland, hierdoor zijn al uw persoonsgegevens veilig. De vrienden zijn geen lid van Scouting Nederland en betalen dus ook geen contributie aan Scouting Nederland.

Mocht u uw vriendschap willen verbreken dan zullen wij u uitschrijven en geen bijdrage meer vragen, bijdragen die al geïnd zijn restitueren wij niet.

Wilt u onze vriend worden? Vul dan het inschrijfformulier in.

Privacy