Wat kost dat?

Het contributiebedrag van onze groep bedraagt € 153,- (prijspeil 2015) per kalenderjaar, lopend van januari t/m december. We vragen u jaarlijks om het bedrag over te maken. Als groep doen we ons uiterste best om zo goedkoop mogelijk te blijven, maar we vinden het ook belangrijk om leuke activiteiten aan te bieden. Om de clubkas te spekken, organiseren we daarom ieder jaar een aantal verkoopacties, zoals bijvoorbeeld de pannenkoekenactie samen met de twee andere scoutinggroepen uit Oegstgeest. Hulp van ouders is daarbij van groot belang! Heeft u interesse om een handje te helpen? Laat ons dit dan weten!

Voor vragen over de contributie kunt u contact opnemen met onze penningmeester.

Wat krijgt uw kind voor dit geld?

Het belangrijkste is natuurlijk het lidmaatschap van onze Scoutinggroep. Dit houdt in dat uw kind wekelijks mag meedraaien met de opkomsten! Ook krijgt uw kind een Scouting Magazine met daarin nieuwtjes, tips en een leuke Scoutingstrip. Daarnaast is het met behulp van het online registratiesysteem Scouts Online gemakkelijk om contactgegevens te bekijken en aan te passen. Ook kunt u in Scouts Online de Scoutcard van uw kind downloaden. Dit is de lidmaatschapskaart van Scouting Nederland waarmee uw kind korting krijgt bij de ScoutShop en diverse kampeerterreinen in binnen- en buitenland. Deze kaart kunt u, na de officiële inschrijving, downloaden via sol.scouting.nl.

Hoe is Scouting verzekerd?

Scouting Nederland heeft een collectieve verzekering. Deze kent een dekking voor particulier veroorzaakte schadegevallen en is aanvullend op de eigen aansprakelijkheidsverzekering. Ook heeft Scouting Nederland een ongevallenverzekering. Meer informatie staat op www.scouting.nl

Daarnaast hebben wij een speciale glasverzekering en verzorgd de gemeente Oegstgeest een verzekering voor alle vrijwilligers en verenigingen die binnen de gemeente actief zijn.

Privacy