Oudercontact

Goed contact met ouders vinden we belangrijk. We doen dit voornamelijk via e-mail. Als groep hebben we ook een website: www.shawanosoegstgeest.nl en een facebookpagina: www.facebook.nl/shawanosoegstgeest. Wij gaan er van uit dat u er geen bezwaar tegen heeft dat er misschien foto’s van uw kind op onze website komen te staan. Als dit wel het geval is, horen we dat graag.

We vinden het ook belangrijk om te horen hoe de kinderen Scouting ervaren. Alle feedback is dan ook welkom!

Zijn er speciale zaken waar we rekening mee moeten houden, bijvoorbeeld het dieet van uw kind? Geef het aan ons door! Ook als er iets speelt waardoor uw kind even niet lekker in zijn vel zit, horen we het graag. We kunnen hier dan op proberen inspelen.

Jaarplanning

Doorgaans hebben we iedere week opkomst. De (half)jaarplanning van een speltak laat zien wat er verder allemaal op de agenda staat. Houd deze dus in de gaten of neem hem over in uw agenda.

Samenwerking

Mocht u moeite hebben met de betaling van het contributiebedrag, dan kan de regeling Minima uitkomst bieden om minder te hoeven betalen voor het lidmaatschap. U kunt dit eventueel samen met ons aanvragen bij de gemeente. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om contributies en kampgelden in delen te betalen, neem hiervoor contact op met onze penningmeester.

Privacy