Tijdens de zomervakantie en een aantal kortere vakanties zoals de herfstvakantie is ons clubhuis en terrein te huur. Buiten de vakanties is ons clubhuis door de week's beschikbaar van zondag tot en met vrijdag. In overleg is ons clubhuis ook op zaterdagen beschikbaar voor verhuur, normaal vragen wij huurders dan om tussen 10:30 en 17:30 ruimte te maken voor onze eigen opkomsten. Er zal altijd per aanvraag bekeken worden of verhuur mogelijk is.

Voor de beschikbaarheid en prijzen kan contact opgenomen worden met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor de beschikbaargeid ook onze verhuuragenda:

Wat is er?

Het clubhuis bestaat uit 2 grote lokalen, 1 kleiner lokaal en een ruime keuken. Daarnaast beschikt het clubhuis over sanitaire voorzieningen: 3 toiletten, 1 urinoir, 4 kranen om je aan te wassen en een douche. In de keuken is aanwezig: gastoestel, elektrische oven, koelkast en vriezer, koffiezetapparaat. Voor verdere informatie zie ook:
De site van de accomodatie gids.

Wat nog meer?

Het clubhuis is gelegen op een rustig terrein met een grasveld en een kleine bosrand. Op ons terrein is voldoende ruimte om te kamperen en spelen. Kampvuur kan gemaakt worden in een vuurkorf of ton.

Bereikbaarheid clubhuis?

Zowel met de auto als het openbaar vervoer ons clubhuis goed te bereiken. De bus stopt bijna voor de deur en er is parkeerplek voor ongeveer 5 auto's.

Voor wie te huur?

Wij verhuren alleen aan scoutingroepen met een inschrijving bij Scouting Nederland. Niet-scoutinggroepen kunnen wel kijken bij: Scouting Labelterreinen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Boodschappen?

  • Supermarkten in Oegstgeest: Lidl, Jumbo en Albert Heijn.
  • Supermarkten in Leiden: Dirk, Hoogvliet, Aldi en Spar.
  • Winkels in Oegstgeest, o.a.: Blokker, Hema, Bart Smit, Etos en Kruidvat.

een impressie van het terrein met google earth. Let op, door werkzaamheden aan een nieuw aan te leggen sportpark is ons terrein kleiner dan op Google Earth te zien is. Wij beschikken nog steeds over een speelveld waarop ook gekampeerd kan worden.

Privacy

Keuken

Verkennerlokaal

Welpenlokaal

Rowanlokaal