Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Soms beleven zij samen met de figuren uit Jungleboek de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Welpen1 Welpen2 Welpen3

Wat doen de welpen zoal?

Wij brengen onze zaterdagochtenden door met leuke en leerzame dingen van scouting, sport en spel. Als het even kan zijn we buiten bezig op ons eigen terrein of in het bos. Onze programma's lopen uiteen van knutselen tot vuurtje maken en van hutten bouwen tot loop- en speurtochten. Mocht het weer erg slecht zijn dan kunnen wij ons prima vermaken in ons eigen lokaal.

Zomerkamp

Elk jaar wij met de welpen een week op zomerkamp. Wij overnachten dan in een clubhuis van een andere scoutinggroep binnen Nederland. Het hele kamp zit altijd bomvol activiteiten, spelletjes, spannende en leuke dingen. Verder kan ik nu alleen nog zeggen dat het onwijs gezellig is. Wil je meer weten kom dan eens kijken.

Contributie e.d.

In eerste instantie kan uw zoon/dochter gewoon een paar weken vrijblijvend komen kijken. Daarna volgt de installatie en wordt uw kind lid van onze vereniging. Hierbij komen nog extra kosten voor uniform en kampen. Ook kan het zijn dat u gevraagd wordt om eens te rijden als wij een activiteit buiten ons terrein willen organiseren.

Mee doen of vragen?

Een keer meedoen kan altijd! Hiervoor kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Of kijk op de pagina: Lid worden

Privacy