Ben jij tussen de 5 en 7,5 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Bevers1 Bevers3 Bevers2

Wat doen de bevers zoal?

We hopen vooral veel buiten te kunnen zijn, in de parken van Oegstgeest, of op ons grote eigen terrein, met bosjes en een groot grasveld. Zit het weer wat tegen, dan kunnen we altijd nog terecht in ons Beverlokaal. Waar we kunnen knutselen, tekenen en spelen. Zo hebben we voor moederdag tegeltjes geverfd en voor vader foto's met lijstjes gemaakt. Buiten kunnen we spelletjes doen, maar ook hutten bouwen horen tot de mogelijkheden.

Speciale opkomsten

We hebben een keer per jaar een beverweekend. We logeren dan met alle bevers op het clubhuis en doen we leuke dingen. In september hebben we de pannenkoekenactie. Dit wordt georganiseerd door de drie scouting verenigingen uit Oegstgeest. De bevers gaan dan lekker een pannenkoek eten.

Kom eens kijken

De eerste 4 weken zijn een soort proeftijd. Willen ze daarna blijven, dan volgt er een installatie. Hierbij hoort natuurlijk een echte Bevertrui en een groepsdas. Meer informatie over de installatie volgt t.z.t. Vanaf dat moment zijn ze echte Bevers en worden ze aangemeld bij de penningmeester van onze groep.

Mee doen of vragen?

Een keer meedoen kan altijd! Hiervoor kunt u e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk op de pagina: Lid worden

Privacy